Nathan dobbelaere Photography

05 / 09

Door mijn studie devine ken ik eigenlijk best wel wat mensen die de fotograaf-toer zijn opgegaan. Ik vind het super-belangrijk om veel herinneringen te hebben en het is mijn doel om toch minstens jaarlijks eens één fotoshoot te doen met ons gezin zodat we toch een paar pagina’s van het familiealbum kunnen vullen met mooie foto’s in plaats van snelle GSM-snapshots.

Toen ik zwanger was, deden we met Nathan een fotoshoot met mijn bolle buik. Omdat het helemaal niet zeker is dat wij wel een tweede kindje gaan willen (dat is nu nog te vroeg om te zeggen), vond ik het daarom belangrijk om toch die bolle buik eens vast te leggen.

We gingen op fotoshoot naar de Kalmthoutse heide. Daar liepen we een paar uurtjes rond. Nathan is iemand die superspontaan is! Hij doet je lachen en maakt zo de fijnste spontane beelden waardoor alle foto’s misschien niet perfect zijn, maar wel heel naturel. Tussendoor “moet” je ook poseren dus de meer traditionele foto’s heb je dan ook ;-).

Nathan focust zich vooral op bruiloften en concerten, maar een koppel-, familie- of zwangerschapsshoot zal hij wel ook doen als je hem stuurt! Bekijk zeker eens zijn portfolio, want er staan supercoole dingen op, net zoals op zijn instagram!

© 2022 — madebyines

1 comment on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

12 / 09

Irene wrote Reply

Oh seg dat zijn mooie foto's! Heb daar wel een klein beetje spijt van dat ik zoiets niet gedaan heb tijdens mijn zwangerschap. Dus als er ooit nog een kindje mag komen, dan ga ik dat wel doen. Mooi aandenken en leuk idee om jaarlijks zoiets te doen!

Cancel comment