Welkom M.

21 / 08

Het is weer eventjes geleden dat ik heb gepost (uhm understatement), maar dat heeft alles te maken gehad met de zwangerschap. Geen zotte kwaaltjes (behalve die misselijkheid in het begin, thank god voor Navalit), enkel een aangename drukte op het werk die dan vaak ‘s avonds werd gevolgd door dutjes op de zetel.

Goed ja, een week te laat kwam onze dochter via een ongeplande (maar gelukkig geen spoed-)keizesnede ter wereld. Een beetje bummed want als er één ding op mijn “geboorteplan” stond was het “geen keizersnede aub”. Het voelde ook een beetje raar, aangezien ik geen weeën heb ervaren (de medicatie sloeg niet aan), was het alsof ik van zwanger naar een baby ben gegaan zonder het proces van een bevalling, maar goed: het herstel ging (relatief) vlot, al is herstellen van een keizersnede tegelijk met “ik moet voor een nieuwe baby zorgen…help?” geen lachertje.

Ondertussen vonden we thuis gemakkelijk onze draai en deden we heel wat uitstapjes (Gentse feesten (mét hoofdtelefoon), Paira Diaiza en naar zee (woohoo, afstrepen maar van het lijstje), kregen wel beetje bij beetje bezoek om onze dochter te bewonderen en ging ik vooral veel met haar alleen op pad. Gelukkig zijn er zo een paar vriendinnen die net ook een kindje kregen dus het werd al een fijne zomer vol ontmoetingen.

En ondertussen ben ik terug aan het werk (als zelfstandige heb je nu eenmaal iets minder moederschapsrust) en dat valt goed mee! Ik had gedacht dat ik het veel moeilijker ging hebben met haar achter te laten, maar ik weet dat ze in goede handen is en heb er alle vertrouwen in dat haar dagen heel fijn zijn. Ik ga proberen het bloggen terug een beetje op te nemen (hallo herinneringen bijhouden) en hoop dat het toch weer een beetje actiever wordt hier ;-).

© 2022 — madebyines

 

1 comment on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

23 / 08

Irene wrote Reply

Oh seg gefeliciteerd Ines! En zoveel leuke uitstapjes al gedaan! ^^
Niet evident hé, dat lichamelijke herstel, wennen aan je nieuwe leven en dan zorgen voor dat baby'tje? Ik ben blij te lezen dat het geen spoedkeizersnede hoefde te zijn maar het is alsnog wel heftig.
Kijk uit naar je volgende schrijfsels!

Cancel comment