10 dingen voor 2022

01 / 01

Net zoals ik vorig jaar mijzelf een paar doelen stelde voor 2021, besloot ik om voor 2022 opnieuw een paar puntjes op te sommen waar ik volgens mij wel aan kan werken en waar ik volle goesting naar uitkijk. Ik ben vorig jaar begonnen met concrete doelen te stellen en dat hielp eigenlijk wel als houvast. Benieuwd naar wat mijn doelen zijn voor dit jaar?

 • 12 youtube-tutorials volgen voor Photoshop/Illustrator.
  Soms zie ik zo fijne illustraties en denk ik “ale zeg, hoe hebben zij dat gedaan?“. Vaak bestaat er wel ergens een youtube tutorial, dus een goed voornemen om nog eens wat te prutsen in Illustrator en Photoshop.

 • Het geslacht van de baby niet verklappen tot de geboorte
  Wij hebben besloten dat we het geslacht van de baby niet gaan verklappen tot de geboorte. Soms wil ik het zo graag delen, maar extra goed om dit dan als doel te nemen zodat ik mond zekers niet voorbijpraat.

 • Mijn foto’s van 2022 afprinten en inplakken
  Net zoals vorig jaar wil ik ervoor zorgen dat de foto’s van mijn gsm in mijn fotoalbum belanden. Afgelopen jaar is dat goed gelukt, let’s keep it that way!

 • 10 musea bezoeken
  Ik wil er een “gewoonte” van maken om met de mini (als die er is én natuurlijk wat groter is) wat meer aan “cultuur” te gaan doen en we kunnen er dus niet vroeg genoeg aan beginnen. Ideaal ook om te koppelen aan een citytripje naar een andere stad (of nog eens toerist te zijn in eigen stad, Gent heeft namelijk zo veel te bieden!)

 • Op het einde van het jaar een goed gevoel hebben over mijn job
  haha dit klinkt raar, let me explain: op het einde van het jaar is mijn stage gedaan en kan ik op de tableau komen als advocaat. Af en toe durf ik nog eens twijfelen aan mijzelf of ik wel voldoende op schema zit, soms vind ik van mijzelf echt dat ik beter kan: ik wil hier komend jaar echt aan werken om tegen het einde van mijn stage dossiers ‘vlot’ te kunnen behandelen, gewoon zelfzeker te zijn en niet meer te twijfelen over het werk dat ik aflever. Als ik trouwens kijk hoe mijn evolutie is gegaan op een jaar tijd mag ik trots zijn op mijzelf: ik had elke keer buikpijn als ik maar naar de rechtbank moest gaan en nu is het nog maar zelden dat ik echt denk ‘laat mij aub niet gaan‘, dat gevoel is vervangen door een yes I can do this. Score!

 • Mijn digitale spiegelreflex meer oppakken
  Een beetje een vaag doel, maar mijn spiegelreflex zit tof te vangen in mijn kast. Ik wil zò graag terug wat meer foto’s maken en zeker met een mini op komst denk ik dat het waardevol is terug meer foto’s te maken. Dit ga ik op het einde van het jaar ook wat beoordelen op gevoel.

 • Mijn groeimeter borduurproject afwerken
  Dit projectje heb ik al meer dan een jaar in de kast liggen (oeps), misschien is het tijd dat ik hier eens aan verder werk. Ik borduurde al eerder twee kussens en ik vind dat soort projecten fijner omdat op het raster de kleuren al zijn uitgetekend terwijl de ‘fijnere’ borduurwerken die ik kocht, zijn telpatronen, waardoor je echt veel meer je hoofd erbij moet houden en dus ook moeilijker gewoon televisie kan kijken tussendoor.

 • Vijf boeken lezen
  Helemaal niet ambitieus, maar ik wil toch een paar boeken hebben gelezen dit jaar en, wie weet, kan ik op deze manier lezen terug wat inplannen in mijn wekelijkse routine. Misschien is het beter als ik terug te lezen op zondagmiddag in plaats van steeds weer die verdraaide netflix op te zetten.

 • Eens naar Paira Daiza en een dagje naar de zee
  Ik wil eigenlijk ZO graag eens logeren in Paira Daiza, maar die prijzen, uhm hallo, dacht het niet. Dus gewoon een dagje met twee lijkt mij ook heel fijn (of eens met vrienden). Misschien in de zomer als de mini mee is (alhoewel, wil ik wel al zo een volksverhuizing?). Een dagje naar de zee is ook iets waarvan we al 3 jaar zeggen “moeten we eens doen” en het komt er maar niet van. Voila. Dat kan zeker eens met de mini en de kinderwagen ;-). (Plus: deze uitstapjes zijn weer i-de-aal om mijn spiegelreflex mee te nemen, mooi meegenomen).

Heb jij speciale doelen voor 2022?

© 2022 — madebyines

3 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

03 / 01

Irene wrote Reply

Haha, wij willen ook echt héél graag eens in Pairi Daiza logeren maar ik vind dat ook niet te betalen dus wij houden het voorlopig ook nog gewoon op een uitstapje :p
Succes met het geheimhouden van het geslacht van jullie kindje! Ik vond dat zelf super moeilijk. Ik denk dat als ik ooit nog eens kindje zou krijgen, ik het geslacht zelf ook niet wil weten, dat lijkt me ook wel tof.

Cancel comment

03 / 01

Ines wrote Reply

Ja die prijzen voor te logeren zijn inderdaad om bij te huilen! Ik zou het heel moeilijk vinden om het geslacht van de baby totaal niet te weten omdat je dan twee namen moet vinden, en ik zou bepaalde verwachtingen creëen denk ik waarbij het bij de bevalling misschien een knop is om om te draaien en dat zou ik niet willen :D

Cancel comment

06 / 01

Tamara wrote Reply

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Voor wanneer ben je uitgerekend? Supertof! Persoonlijk zou ik nooit of te nimmer mijn mond kunnen houden bij het geslacht, haha. Mocht ik het wel kunnen, zou ik het misschien ook wel geheim houden. :p
Leuke doelen!

Cancel comment

07 / 01

Ines wrote Reply

haha merci! Het is niet gemakkelijk, maar voorlopig lukt het wel al oké om mijn mond niet voorbij te praten ;-). Ik ben uitgerekend de laatste week mei/eerste week juni!

Cancel comment

08 / 01

Tamara wrote Reply

Oh, zo fijn! Dochter is ook geboren op 6 juni en ik vind juni een geweldige maand! :) Ik hoop dat je kan genieten!

Cancel comment

12 / 01

Ines wrote Reply

ooooh zo tof! Dan gaan onze baby's (kindjes) op de kop +- 2 jaar schelen haha :D Ik las net je blog over voordelen van zomerbaby's en volledig akkoord met wat daar staat;-)

Cancel comment

07 / 02

Tamara wrote Reply

Hihi ze zullen 1 jaartje schelen, dochterlief wordt 1 jaar op 6 juni. :) Remus is ook van juni, maar die wordt dan intussen al 3. 't Gaat supersnel!

Cancel comment

24 / 01

Saskia wrote Reply

Leuke lijst! Wij hebben ook zelf het geslacht geheim gehouden totdat HIJ geboren was. Best lastig maar het is ons gelukt. Vond het bijzonder dit geheimpje zelf met elkaar te delen en het toch een verrassing te laten zijn. En nog gefeliciteerd met je zwangerschap :-)

Cancel comment