2022

Net zoals ik vorig jaar mijzelf een paar doelen stelde voor 2021, besloot ik om voor 2022 opnieuw een paar puntjes op te sommen waar ik volgens mij wel aan kan werken en waar ik volle goesting naar uitkijk. Ik ben vorig jaar begonnen met concrete doelen te stellen en dat hielp eigenlijk wel als houvast. Benieuwd naar wat mijn doelen zijn voor dit jaar?

 • 12 youtube-tutorials volgen voor Photoshop/Illustrator.
  Soms zie ik zo fijne illustraties en denk ik “ale zeg, hoe hebben zij dat gedaan?“. Vaak bestaat er wel ergens een youtube tutorial, dus een goed voornemen om nog eens wat te prutsen in Illustrator en Photoshop.

 • Het geslacht van de baby niet verklappen tot de geboorte
  Wij hebben besloten dat we het geslacht van de baby niet gaan verklappen tot de geboorte. Soms wil ik het zo graag delen, maar extra goed om dit dan als doel te nemen

 • Mijn foto’s van 2022 afprinten en inplakken
  Net zoals vorig jaar wil ik ervoor zorgen dat de foto’s van mijn gsm in mijn fotoalbum belanden. Afgelopen jaar is dat goed gelukt, let’s keep it that way!

 • 10 musea bezoeken
  Ik wil er een “gewoonte” van maken om met de mini (als die er is én natuurlijk wat groter is) wat meer aan “cultuur” te gaan doen en we kunnen er dus niet vroeg genoeg aan beginnen. Ideaal ook om te koppelen aan een citytripje naar een andere stad (of nog eens toerist te zijn in eigen stad, Gent heeft namelijk zo veel te bieden!)

 • Op het einde van het jaar een goed gevoel hebben over mijn job
  haha dit klinkt raar, let me explain: op het einde van het jaar is mijn stage gedaan en kan ik op de tableau komen als advocaat. Af en toe durf ik nog eens twijfelen aan mijzelf of ik wel voldoende op schema zit, soms vind ik van mijzelf echt dat ik beter kan: ik wil hier komend jaar echt aan werken om tegen het einde van mijn stage dossiers ‘vlot’ te kunnen behandelen, gewoon zelfzeker te zijn en niet meer te twijfelen over het werk dat ik aflever. Als ik trouwens kijk hoe mijn evolutie is gegaan op een jaar tijd mag ik trots zijn op mijzelf: ik had elke keer buikpijn als ik maar naar de rechtbank moest gaan en nu is het nog maar zelden dat ik echt denk ‘laat mij aub niet gaan‘, dat gevoel is vervangen door een yes I can do this. Score!

 • Mijn digitale spiegelreflex meer oppakken
  Een beetje een vaag doel, maar mijn spiegelreflex zit tof te vangen in mijn kast. Ik wil zò graag terug wat meer foto’s maken en zeker met een mini op komst denk ik dat het waardevol is terug meer foto’s te maken. Dit ga ik op het einde van het jaar ook wat beoordelen op gevoel.

 • Mijn groeimeter borduurproject afwerken
  Dit projectje heb ik al meer dan een jaar in de kast liggen (oeps), misschien is het tijd dat ik hier eens aan verder werk. Ik borduurde al eerder twee kussens en ik vind dat soort projecten fijner omdat op het raster de kleuren al zijn uitgetekend terwijl de ‘fijnere’ borduurwerken die ik kocht, zijn telpatronen, waardoor je echt veel meer je hoofd erbij moet houden en dus ook moeilijker gewoon televisie kan kijken tussendoor.

 • Vijf boeken lezen
  Helemaal niet ambitieus, maar ik wil toch een paar boeken hebben gelezen dit jaar en, wie weet, kan ik op deze manier lezen terug wat inplannen in mijn wekelijkse routine. Misschien is het beter als ik terug te lezen op zondagmiddag in plaats van steeds weer die verdraaide netflix op te zetten.

 • Eens naar Paira Daiza en een dagje naar de zee
  Ik wil eigenlijk ZO graag eens logeren in Paira Daiza, maar die prijzen, uhm hallo, dacht het niet. Dus gewoon een dagje met twee lijkt mij ook heel fijn (of eens met vrienden). Misschien in de zomer als de mini mee is (alhoewel, wil ik wel al zo een volksverhuizing?). Een dagje naar de zee is ook iets waarvan we al 3 jaar zeggen “moeten we eens doen” en het komt er maar niet van. Voila. Dat kan zeker eens met de mini en de kinderwagen ;-). (Plus: deze uitstapjes zijn weer i-de-aal om mijn spiegelreflex mee te nemen, mooi meegenomen).

Heb jij speciale doelen voor 2022?

© 2022 — madebyines