een paar dingen voor 2021…

25 / 12

Ik had zo een paar doelen in 2021 die ik heel graag had vervuld. Het waren (volgens mij) ook geen hele zware doelen, sommige vereisten een beetje volharding… en ik moet zeggen dat ik wel best oké op weg was tot dan september en dan ben ik als een kaartenhuisje ineen gezakt (figuurlijk hé) en deed ik niet veel meer dan hangen op de zetel en chillen. Enzo. Maar goed: tijd om eens in te blikken wat ik graag had gedaan en wat ik heb gedaan én of ik het gehaald heb?

Minstens twaalf doodles omzetten in Illustrator

Eentje. Haha, dat is grandioos mislukt. Had ik wel iets aan kunnen doen in de herfst-maanden. Dan vind ik dat gezellig om te doen. Misschien moet ik toch nog eens wat youtube-filmpjes opzoeken om mijn skills weer wat verder uit te breiden.

Minstens twaalf keer gaan wandelen

We zijn dit jaar acht keer gaan wandelen, dat vind ik niet slecht! Gelet op de vermoeidheid die mij in oktober te parten heeft gespeeld, vind ik dit wel al een mooie voldoening! In de zomermaanden hadden we het ook superdruk om nog eens wat sociaal contact te hebben (want zoals iedereen hadden wij bijna niemand gezien dankzij onze vriendin C). Als het weer de laatste dagen van het jaar nog meevalt, gaan we misschien nog eens wandelen en dan komen we op 9. Dus 8 à 9 op 12, daar ben ik blij mee: geslaagd!

Elke week iets bakken en elke week gaan lopen

Dat liep best goed tot augustus! Ik denk dat ik op 2 weken na tot aan september elke week ben gaan lopen en het bakken ging ook vlotjes. Opnieuw: nadat we terugkwamen van vakantie in de zomer en dan door heel moe te zijn in de herfst, ging dit ook out of the window. Wat ik wel nog deed in plaats van te lopen is op mijn nintendo switch Ring fit te spelen en dat was ook best intensief! Misschien dat ik vanaf volgend jaar opnieuw wat meer probeer te sporten, al zal dat niet evident zijn!

Vier keer foto’s afprinten en in mijn album plakken

Ik heb drie keer al foto’s geprint en voor de laatste trimester van het jaar ben ik nog foto’s aan het verzamelen en sorteren. Ik moet mijn foto’s van deze zomer nog inplakken want het waren er nogal wat! Maar ik vind dit doel hebben we ook goed gedaan. Check!

Twee keer een weekendje weg

Hahaha. Nee. We zijn wel deze zomer samen op reis geweest, eigenlijk zijn dat ook twee weekendjes hé 😉

Een website of programma voor mijzelf schrijven zodat ik kan YNAB’ben

Veel verder dan wat ik in januari had gedaan, oeps. Maar ik moet wel dringend eens aan het budgetteren, want het zou mij denk ik wel echt vooruit helpen. Misschien begin ik gewoon in excel en kan ik het desnoods nog eens uitbreiden naar iets wat ik zelf heb geschreven ;-).

Twaalf nieuwe gerechten proberen

Goed voornemen, ik denk wel dat we 12 nieuwe dingen hebben gemaakt dit jaar, maar nooit aan gedacht om het hier te zetten!

Friends nog eens uitkijken

Ook niet verder dan seizoen 2 geraakt. Wel nog sporadisch op televisie hier en daar een aflvering gekeken. Ai ai ai… toch niet zo een succesvol jaar.

*Joker* doel

Maar hé, mijn joker en allergrootste doel is wel gehaald. Vorig jaar werd het gezin uitgebreid met onze schat van een kat. En volgend jaar mag onze kat grote broer worden, want eind september hield ik een positieve test (en het was geen C-test ;-)) in mijn handen. Ondertussen ben ik ongeveer aan de helft en tegen de zomer zal er waarschijnlijk ‘s nachts al eens een vloekje te horen zijn. Wij zijn over the moon en hopen dat alles goed blijft verlopen. In oktober en november was de vermoeidheid vreselijk (daarom dat de andere doelen ook in het water zijn gevallen) vandaar dat het voor mij ook niet zò dramatisch is dat ik mijn andere doelen minder heb gehaald. Can’t wait to meet you, little human.

© 2021 — madebyines

 

2 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

25 / 12

Ilona Wielinga wrote Reply

Mijn jaar liep compleet anders dan gepland dus ik ben aan een hoop dingen niet toe gekomen. Ben al lang blij dat ik de kerst thuis kan vieren en dat ik in januari een weekje weg heb staan. Daarna zien we wel weer verder.

Cancel comment

29 / 12

Irene wrote Reply

Oooooh Ines zalig! PROFICIAT! En spannend jong! :D

Cancel comment

29 / 12

Ines wrote Reply

hehe ;-) Dankje!!! Ik ga al je blogs nog eens moeten herlezen van rond de kraamtijd zodat ik mij toch goed genoeg kan voorbereiden en als je nog tips hebt om de eerste maanden te overleven ... ;-)

Cancel comment