Juli 2021

09 / 08

Hoogzomer in het land, maar helaas laat het weer dat niet echt voelen. We hadden wel één mooie week in juli en gelukkig hadden we net dan verlof genomen. Ik merk dat ik veel meer foto’s heb met vrienden, we konden eindelijk ons huisje tonen aan vrienden die hier nog niet zijn geweest, ondanks dat we hier al bijna een jaar wonen!

Via vrienden kwamen we op dit recept voor een salade met geroosterde perzik, pecannoten en prosciutto. Het was eens een leuk nieuw recept en de Balsamico-azijn-siroop was iets wat ik nog niet was tegengekomen. Ik heb het alvast in mijn receptenboekje geschreven ;-).

Dutjes doen gelijk de beste ;-). Ik had een week verlof in juli (net in de goede week – heb ik weer goed ingeschat). Om ons verlof te vieren, gingen we naar zomerbar Gazon. We bestelden een cocktail-dispenser van maar liefst 3,5 liter huiscocktail. En het heeft ons goed gesmaakt!

In onze week vakantie deden we met vrienden een heuse Lord of the Rings-marathon. Van 9 uur ‘s ochtends tot half 10 ‘s avonds zaten we voor tv gekluisterd, want we keken namelijk de extended versie! Gelukkig was één van ons vier niet zo’n grote fan en werden we verwend met een ontbijt, brunch en ‘s avonds kregen we lekkere sloppy joe‘s op ons bord! (Had ik nog nooit gegeten … ik ben fan!)

Iemand is fan van melk! Ik probeerde de nieuwe joyvalle met banaan en vanille uit en ik vond ze best lekker (en ik niet alleen!) De smaak is niet té fel en het is ook niet te zoet. // Helaas alweer geen Gentse Feesten dit jaar, maar er was wel een kleine zomerkermis. We lieten ons gaan en staken muntjes in de machines in het lunapark en aten oliebollen. Het was een fijne date-namiddag.

We kochten nieuwe dekbedovertrekken bij urban outfitters! De overtrek met perzikken was wel wat rozer dan eerst gedacht, maar ik vind wel dat het mooi past bij onze kamer. Ik klaag niet!

Voor het overige heb ik foto’s natuurlijk van vrienden die op bezoek zijn gekomen. We hebben in de gang een soort rekje hangen, waar we foto’s van iedereen hangen die voor het eerst op bezoek komen. We maken dan met het bezoek een foto (waar onze kat natuurlijk wordt in bijgesleurd 😉 ) en dan print ik de foto’s af met mijn instax printertje en zo hebben we al een mooie collage gevormd van bezoek in ons huisje!

In augustus gaan we nog een klein reisje maken en tegen dan zal het begin van het nieuwe gerechtelijk jaar eraan komen. Ik hoop op nog een paar mooie zomerdagen in Augustus en anders zullen we het van de nazomer moeten hebben, vrees ik! Het lopen en bakken van mijn 2021-challenge lukt nog altijd vrij vlot en ik heb mijn Ring fit adventure op de nintendo Switch nog eens boven gehaald om meer oefeningen te doen, ik hoop op resultaat binnen een paar maand (alhoewel die gebakjes er geen goed aan doen …)

© 2021 — madebyines

2 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

10 / 08

Tamara wrote Reply

Oh een Lord of The Rings marathon is altijd een goed idee! Wij doen dat sinds vorig jaar traditioneel met de kerstperiode. En Aragorn ziet er nog goed uit hé, voor zijn leeftijd. ;)

Cancel comment

10 / 08

Ines wrote Reply

inderdaad! Mocht ik oud kunnen worden zoals Aragorn ;-)

Cancel comment

11 / 08

Irene wrote Reply

Oh die dekbedovertrek is zo mooi! Alleen kan ik echt moeilijk geld geven aan dat soort dingen en slapen wij hier allebei onder een tweepersoonsdekbed dus dat zou nogal geld kosten dan :p
En yay, LOTR marathon! Wij zijn de afgelopen weekenden ook aan de films begonnen en moeten nu nog een uurtje van de laatste zien. Allesbehalve een marathon dus , haha :p

Cancel comment

11 / 08

Ines wrote Reply

haha ai ja, dan snap ik dat deze iets te duur zijn, misschien ogen open houden voor soldekes ;-) ?

Cancel comment