Juni 2021

21 / 07

Juni was eigenlijk best wel een fijne maand, we hebben een paar heel mooie dagen gehad en wat vond ik het zalig om met vrienden naar de Rode Duivels te kijken en te supporteren en ook al werden de Rode Duivels uitgeschakeld, we hebben in september de Nations League nog en volgend jaar de wereldbeker, aftellen maar!

Goed weer = tijd om de barbecue boven te halen! Ik denk dat dit de eerste zondag van juni was en het was heerlijk om buiten te zitten en de barbecue aan te steken; Onze kat had een tor op het oog. Nu het weer zomer is en er veel meer insecten tevoorschijn komen, heeft onze kat er een nieuwe hobby bij: snekkies achtervolgen en opjagen om dan smakelijk op te eten.

9 juni, de restaurants gaan binnen open en natuurlijk moesten we een bezoekje brnegen aan één van onze favoriete plekjes in Gent: meme gusta. We zijn er al zò vaak (pakweg een keer of 8) gaan eten en het is werkelijk nog nooit tegengevallen. Je kan er een drie-gangen-menu krijgen voor 40 euro met stoverij als hoofdgang, maar omdat het dessert crème brulée was (en ik dat niet supergraag eet), ging ik gewoon voor een vol-au-vent. Ook goed!

We deden weer een paar toevoegingen aan ons huisje. We kochten een zeteltje voor in de slaapkamer en een bijzettafeltje in de eurotuin. We hebben ondertussen al een dekentje in het zeteltje gelegd want een poezelige huisgenoot doet graag dutjes en we proberen te vermijden dat het zeteltje vol hangt met kattenhaar. Daarnaast hingen we een ixxi-print op de muur als eyecatcher. Het kleur van de perziken past ideaal bij onze nieuwe zetel en de muurkleur aan de andere kant van de slaapkamer.

De welgekende pixarfilter werd thuis eens uitgeprobeerd, op ALLE huisgenoten 😉 // We zijn niet de enigen die van de zon genieten!

Ik kreeg mijn eerste vaccinatie! #teamModerna. Het was alsof iedereen rondom mij zijn vaccin-uitnodiging kreeg en wij bleven uninvited, maar dan plots was het er op een goede dinsdag én ik kon diezelfde zaterdag al gaan voor mijn eerste prik! Superhandig en efficiënt. We gaan beide onze twee prikken gekregen hebben én onze wachttijd doorlopen hebben voor we op vakantie gaan dus we moeten gelukkig niet opletten met testen enzo. We gaan trouwens met de auto en verwachten veel buiten te zijn dus hopelijk blijft de situatie in onze vakantiestemming en beetje oké zodat we een bijna zorgeloze vakantie tegemoet gaan! // Mijn vriendinnen kwamen eens op bezoek (eindelijk ons huisje kunnen tonen) en ze hadden een cadeautje mee voor onze kat, waar hij heel blij mee was!

We gingen samen met vrienden naar de voetbal kijken. Na de match België-Portugal was het nog leuk, helaas was het tegen Italië een beetje minder 😉

© 2021 — madebyines

 

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie