Mei 2021

20 / 06

Mei was een beetje van een overgangsmaand. Hoewel juni nu al bijna ten einde is (oeps), herinner ik mij mei een beetje op en af? Het was ook niet al te best weer, dus ik was blij dat met juni eindelijk de zomer kon beginnen!

Elke dag ben ik zò blij dat we onze kat hebben geadopteerd. Hij is echt ZO lief, ‘s ochtends wacht hij altijd tot iemand wakker is voor knuffels te krijgen (en zijn brokken natuurlijk). Ook waren er in mei al een paar onweersbuien en blij dat hij geen angsthaas is, want samen hebben we gekeken naar bliksem en donder. Ik denk dat ik meer schrik heb van de onweersbuien dan de kat!

In mei bleef ik wel goed aan mijn bak-voornemen werken! Hoewel het er niet uitziet, maar wel lekker is, bakte ik javanais, uitsteek-koekjes, m&m-koekjes, chocolademousse taart (maar door een mix up van mijn kant werd het wel niet zo een luchtige chocolademousse in de taart), brownies met rood fruit. Het was weer een succesvolle bakmaand.

Mijn fitbit begaf het helaas. Ik geloof dat ik hem voor een jaar of vijf, maar plots stopte de hartslagmeter met werken. Ik maakte de overstap naar een garmin Vivoactive 4S en besloot om mijn fitbit account te verwijderen. De badges waren één van de leukste dingen bij fitbit, dus heb ik ze allemaal gescreenshot zodat ze toch nog een beetje bij blijven.

In de maand mei heb ik ook besloten om mijn facebook- en instagramprofiel te verwijderen. Ik vond dat ik best wel veel tijd verloor op sociale media en het maakte mij eigenlijk niet per se blij. Ik voelde mij vaak ook jaloers, terwijl ik best wel besef dat ieder zijn leven fijne, maar ook minder fijne dingen inhoudt. Op deze manier ben ik natuurlijk niet meer mee in het leven van iedereen, maar ik weet niet of ik dat per se erg vind. Als ik nu iemand terug zie dan hebben we ook iets te vertellen, tegenover anders de standaard “oh ja, dat zag ik op Facebook“. In ieder geval, ik mis het (voorlopig) nog niet zo erg en ik vind het ook met mijn job goed om iets minder actief te zijn op social media.

We kochten ook een mini-‘tuinset’ bij ikea. Hoewel ik de linkse set ook wel leuk vond, hebben we uiteindelijk de Äpplarö set gekocht. Zo kunnen we gemakkelijk buiten eten als er eens bezoek komt. De tafel is ook handig, want we kunnen er een klein tafeltje van maken als we maar met twee zijn, maar hij kan ook groter als er bezoek is (of er veel eten op tafel moet).

In mei gingen we nog eens wandelen, dit keer langs de höegne en we waren duidelijk niet de enige die op onze-lievenheer-hemelvaart gingen wandelen. Ongeveer op het vijf kilometer punt (halfweg) begon het plotseling te gieten (en te onweren, slik) en moesten we dus nog vijf kilometer helemaal terug. Dat we helemaal uitgeregend waren op het einde is maar een licht understatement. En ik speelde nog wat Animal Crossing. Ondertussen zit ik met zes maand achterstand (oops), maar ik heb eindelijk één van de villagers gevonden die ik ZOU graag wou. Merengue is zo schattig!! Eindelijk heb ik haar als villager!

En we vulden het hoekje in onze slaapkamer met een zeteltje en een tafeltje van de eurotuin. Ondertussen hebben we al wijselijk een dekentje in het zeteltje gelegd aangezien het nu de favoriete slaapplaats is van onze kat!

© 2021 — Deze post bevat referral links. Lees de disclaimer.

2 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

20 / 06

luus wrote Reply

Ik had eerst ook een Fitbit en dat vond ik dus ook het leukste onderdeel eraan. Die badges werken echt super motiverend! Heb nu een Polar maar overweeg voor het volgend horloge (mocht deze ooit stuk gaan) toch weer terug naar Fitbit te gaan. Vond de app ook super leuk en sociaal. Dat heb ik bij Polar nu helemaal niet!
En wat een schattig stoeltje :)

Cancel comment

21 / 06

Ines wrote Reply

Ja de app van fitbit is altijd wel socialer geweet, maar ik merk nu toch dat veel vrienden die een fitbit hebben/hadden toch overstappen naar andere merken!

Cancel comment

21 / 06

Irene wrote Reply

Fijn dat je Insta en Facebook weg zijn! Ik doe nog mee aan een boekenswap maar als die afgelopen is gaat mijn Facebook-account ook weg. Ik vind er niets aan. Op Instagram spendeer ik eigenlijk ook teveel tijd maar ik vind het ook erg leuk om foto's te delen. Ik twijfel er altijd over. Misschien moet ik maar gewoon de app eens verwijderen.
Haha ik heb ook een Fitbit maar ik ben totaal niet bezig met die badges enzo. Ik ga straks eens kijken hoeveel ik er heb gehaald :p

Cancel comment