April 2021

09 / 05

Hoewel we ondertussen al de eerste week van mei gepasseerd zijn (oeps), moet ik nog mijn recap van april posten. Eigenlijk is er niet zo veel in april gebeurd. Ik had wat last van een corona-dipje, waar ik gelukkig mij wel beter over voel. April leek zo een maand dat maar bleef duren en er gebeurde ook niet veel, maar met de komst van de paar dagen beter weer, eventjes gaan wandelen met vriendinnen en blijven minstens een keer per week lopen, werd het gelukkig alweer wat fijner. Ik nam ook na pasen een dag of twee vakantie, zodat ik wat extra kon uitruisten, maar ik verlang al naar de zomervakantie waarin ik toch graag twee keer één week vakantie neem om volledig uit te rusten!

In april haalde ik nog eens mijn kruissjessteekproject boven. Veel verder dan wat er op de foto staat ben ik niet, maar het is een start! Ik geloof dat het wit van de ballon bijna af is en dan kan ik weer verder! Ik ben bezig met deze groeimeter. Ik was aan het twijfelen om nòg een kussen te kruisjessteken voor de zetel, maar ondertussen zou dan de zetel vol liggen en zo projectjes zijn eigenlijk best wel snel klaar, ik werk dan liever (heel) lang aan één projectje! Ik ben ook nog steeds goed bezig met mijn bakuitdaging! Zo maakte ik deze lemon meringue pie fudge van Laura’s Bakery. Ik vond hem trouwens niet héél erg super, maar wel leuk om zo eens te proberen! Naast de fudge, maakte ik deze maand ook nog blondies, appelcake en een paar brood-mixen.

Voor het eerst aten we eens voor echt, thuis, nacho’s en dat werd gesmaakt! Heel gemakkelijk met zo’n AH verspakket.

Ik heb terug mijn nintendo switch bovengehaald en ben terug begonnen met Animal crossing new horizons. Ik vind het zo fijn om speedbuilds na te bouwen! Zo ben ik erg fan van Lex plays haar builds! Ik haalde ook nog eens mijn nintendo ds uit en speelde (voor eventjes) wild world nog eens! Wat een groot verschil met new horizons!

Onze poezenbaby is nog steeds even rond en gezond. En verder moet ik toegeven dat ik niet meer foto’s heb en ook niet echt te vertellen! Mei wordt hopelijk net iets interessanter 😉 !

© 2021 — madebyines

2 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

12 / 05

tAMARA wrote Reply

Ik ben al even aan het overwegen een Nintendo aan te schaffen om Animal Crossing te kunnen spelen. Ziet er zo'n leuk spel uit! Stardew Valley is trouwens ook erg leuk! :)

Cancel comment

12 / 05

Ines wrote Reply

Ik heb de switch ook gekocht voor animal crossing en ik heb denk ik al bijna 700 uur gespeeld, dus het was het echt waard! Als je hem koopt, stuur zeker je friend id door ;-) Stardew is inderdaad ook leuk, maar ik vond de grot in de desert wel best moeilijk! Moet nog eens opnieuw beginnen want ik geloof dat er ondertussen heel wat leuke updates uit zijn!

Cancel comment

18 / 05

Irene wrote Reply

Ik ben wat laat hier, maar toch nog een reactie! :)
Fudge vind ik er altijd super leuk uit zien en heel lekker klinken maar ik heb het nu ook al een paar keer gemaakt en ik vind het ook niet heel bijzonder eigenlijk. Misschien moet ik hét recept nog vinden.

Cancel comment