Maart 2021

04 / 04

Maart is alweer voorbij en daarmee is het eerste kwartaal van het jaar al gepasseerd?! Hoe snel gaat de tijd voorbij zeg! Wel jammer dat de maatregelen weer moesten verstrengen, want ik keek er naar uit om eens te gaan wandelen met mijn iets grotere vriendengroepen (waar we met 5 of 6 zijn) en zo nog eens iedereen bij elkaar te zien, maar het is wat het is en ik probeer er elke maand toch iets fijn van te maken, want beter zo dan weer een maand verloren en te zitten mokken, zeg ik dan tegen mijzelf!

Onze kat is nog steeds ons meest geliefde foto-onderwerp. Ik kocht trouwens een fotoalbum speciaal voor de foto’s van onze kat. En deze maand vervulde ik weer iets wat ik wou doen : ik bestelde prints van het eerste deel van het jaar (en van het laatste deel van vorig jaar). De foto’s van de verbouwing van onze keuken, oudjaar en fijne wandeltochten. Onze ‘kerstboom‘ hangt nog steeds uit en we gebruiken hem nu gewoon als kaartjes- en fotohouder. Ik ben nog van plan om schildersplankjes te kopen, zodat ik daar kadertjes kan inplaatse en nog meer foto’s kan uithangen.

In de eerste week van maart bakte ik een cake op basis van polenta. Ik had eigenlijk nog nooit bij stilgestaan dat ik niet altijd bloem moet gebruiken, maar dat ook kan vervangen door iets anders. Het was een verrassend lekkere cake! En omdat je gehakte hazelnoten nodig hebt, kwam mijn kerstcadeautje (de foodprocessor) weer goed van pas! Ik ben nog steeds elke dag zo blij met mijn keuze om een keukenmachine te kopen, het bespaart mij zo echt zoveel tijd in de keuken (en handig! Niet zo met een handmixer meer staan knoeien als ik een ei moet toevoegen in het beslag bijvoorbeeld)

Ik kreeg de vaas mijn oma en nu vind ik het heel fijn om bloemen in huis te halen! We gaan op zondag vaak naar de markt en brengen van daar dan bloemen mee. Ook werden onze gordijnen geleverd! Staat meteen weer een heel pak beter. Af en toe bekijken we nog eens onze foto’s van toen we de sleutel kregen … echt ongelooflijk verschil!

Ik kocht steun sokken van Dreamcatchers. De sokken zijn getekend door Eva Mouton en vooral lekker vrolijk! Met de sokken steun ik zo een beetje een fijn initiatief en breng ik een beetje kleur in de nog steeds wat grijze periode.

De Oreo-cake die ik ook bakte in maart! Daar kon je al eerder over lezen op mijn blog. Dat bakken gaat nog steeds goed! Yessss.

Onze keuken is ook -eindelijk- afgewerkt, de “spatwand” is nu ook betegeld (de stopcontacten zitten ook ondertussen terug op hun plaatsje).

Een foto van de babka die ik afgelopen maand heb gebakken. Het is echt een aanrader voor wie graag bakt! Iedereen aan wie ik stukjes (coronaproof) heb uitgedeeld was zeer enthousiast erover!

En verder ging ik ook nog eens wandelen. Check check check, gaat goed hoor, dat 2021 lijstje! En over die wandeling verschijnt wel nog eens iets op deze blog. Ooit.

Toen het trouwens zo fijn weer was op het einde van de maand, sprak ik na mijn werk af met één van mijn beste vriendinnen en gingen we een korte wandeling doen. We kwamen fijne bloesems tegen en ik kon het natuurlijk niet laten om een fototje te maken!

© 2021 — madebyines

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie