Vinted

04 / 01

Een beetje laat op de hypetrain, maar ik heb ook een vinted account gemaakt. Ik wil zo graag mijn kledij verkopen die te klein zijn, mij niet meer goed passen of gewoon niet meer mij voelen.

Verder vind ik het ook fijn om te snuisteren en zo naar tweedehandsstukken van mijn favorieter faire merken te zoeken. Niet dat ik veel koop, maar ik vind het window-shoppen fijn en ook het vinden van kledij die ik jaren geleden zo graag wou, maar toen niet kocht, is een heerlijke trip down memory lane.

En ps : ik vind het fijn om andere vinted accounts te ontdekken, dus laat gerust je eigen vinted account achter in de comments!

© 2021 — madebyines

 

1 comment on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

13 / 01

marie wrote Reply

Oeh veel succes! Ik heb dus nog niets verkocht he! Alleen maar gekocht haha & idd vaak stuks die ik toen in de winkel te duur vond. Ik ben fan! Mijn account is marieeveraerdt.

Cancel comment

13 / 01

Ines wrote Reply

Oooh leuk! Ik heb je gevolgd :D Veel succes met dingen te verkopen ;-) !

Cancel comment