Doelen voor 2021

26 / 12

Ik probeer al sinds mijn eerste blog (dat was 2008!) elk jaar een paar doelen voor mijzelf te stellen. Gezien het jaar dat achter the rug is, vond ik het maar gepast om een lijstje voor 2021 op te maken. Er zitten een paar ambitieuze doelen in, die misschien niet altijd even haalbaar zijn, maar dromen mag… toch?

 • Minstens twaalf doodles omzetten in Illustrator
  Ik maak graag kleine tekeningetjes en probeer zo de skills die ik in een lang verleden leerde te onderhouden. Misschien moet ik mijzelf wel uitdagen en af en toe eens wat nieuwe technieken proberen? (Of misschien eens een foto omzetten in een simpele tekening?)
 • Minstens twaalf keer gaan wandelen
  Het lief en ik gaan wel best graag eens wandelen en zo leren we nieuwe plekken kennen. Gezien de hele C-situatie is voor ons een paar uur rijden om te gaan wandelen een ideale uitstap om er helemaal tussenuit te zijn.
 • Elke week iets bakken
  Dit lijkt best veel, maar standaard word er een broodmix in ons huis gebakken. Af en toe eens een ander dessertje. Het moet voor mijzelf ook niet per se bakken zijn, maar het mag ook ees een chocolademousse zijn of dergelijks. Zo lang er maar iets zelfgemaakt wordt.
 • Vier keer foto’s afprinten en in mijn album plakken
  Ik moet er nog meer en meer een gewoonte van maken om de foto’s van mijn telefoon en digitale camera te printen. In 2019 ben ik begonnen om een fotoalbum bij te houden en da’s superfijn om in terug te bladeren. Bij deze een steuntje om in maart, juni, september en december foto’s te printen.
 • Elke week minstens éénmaal gaan lopen
  In 2020 ben ik (nog vrij toevallig) meer gaan lopen. Elke week minstens éé keer gaan lopen lijkt mij wel haalbaar, maar toch een uitdaging. En ondertussen haal ik de andere keren wel in met mijn ring fit op de nintendo switch
 • Twee keer een weekendje weg
  Heel fijn om met twee een weekendje weg te gaan. Dat moet niet ver zijn, maar er gewoon eens helemaal tussenuit, graag alsjeblieft! Op voorwaarde natuurlijk dat we een purrfecte oppasser voor onze poezenbaby vinden.
 • Een website of programma voor mijzelf schrijven zodat ik kan YNAB’ben
  Vorig jaar kocht ik een cursus om met YNAB te leren werken en ik wil het zo graag toepassen. Akkoord, ik kan gewoon de applicatie kopen, maar het is fijn nog eens een uitdaging te hebben en een simpele website (lokaal dan) te schrijven waar ik de methode kan toepassen en alles naar mijn eigen smaak kan bouwen.
 • Twaalf nieuwe gerechten proberen
  Ik heb niet altijd de gemakkelijkste eter in huis en we hebben al veel verschillende gerechten geprobeerd, dus wil ik nog eens mijzelf uitdagen door 12 gerechten te maken die we nog niet aten (of twaalf verschillende combinaties).
 • Friends nog eens uitkijken
  Ik heb alle seizoenen van Friends al tig keer gezien, maar ik heb ZO veel zin om nog eens alle seizoenen te bekijken. We hebben namelijk een trivial pursuit box met Friends vragen die niet altijd even gemakkelijk zijn. En ik moet kunnen winnen, toch?!
 • *Joker* doel
  Er zijn een paar dingen die ik hoop in de loop van het jaar te hebben volbracht, maar waar ik niet goed weet of het ervan zal komen. Ik weet perfect welke paar dingen ik hieronder breng, maar het hangt een beetje van mijn eigen durf af of deze doelen ervan komen. Het zal zeker wel tevoorschijn komen als het joker-doel is behaald 😉

Ik ben wel stiekem benieuwd of er mensen een (of meerdere) doel(en) voor 2021 hebben! Deel gerust jouw lijstje met doelen voor het komende jaar!

© 2020 — madebyines

2 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

27 / 12

Stella wrote Reply

Wat een leuke, originele doelen! Ik ga dit jaar op 31 december aan de knutsel om op een creatieve manier mijn '21 for 2021' lijstje in beeld te brengen. Heb er nu al helemaal zin in! Wat er sowieso op gaat komen is weer eens alleen met de auto de snelweg op, 10 eigen liedjes afmaken en een bepaald groot bedrag sparen (: De rest ga ik nog bedenken en daar kijk ik echt naar uit! Jouw lijstje is in ieder geval al een bron van inspiratie, hihi. Liefs en alvast een fijne jaarwisseling!

Cancel comment

03 / 01

anne wrote Reply

Wat een fijn lijstje! Met inderdaad originele doelen :) Ik heb dit jaar een 21 for 2021 lijstje gemaakt met nogal uiteenlopende doelen. Ik wilde ze dit jaar iets meer haalbaar maken, dus daar heb ik m'n best voor gedaan. (ps: fijn dat je er weer bent! <3)

Cancel comment