Wandelen in de hoge Venen

21 / 11

Alle reisplannen werden dit jaar opgeborgen door het welgekende C-virus. Bij het doorbladeren van oude foto’s viel mijn oog op foto’s van mijn kindertijd. Op de foto’s van die ene keer dat papa het geweldige idee om ons mee te nemen om te gaan langlaufen. Hoe de bomen toen ondergesneeuwd waren en het een magisch tafereel was.

“Gek idee : willen we anders eens gaan wandelen in de Hoge Venen dit weekend?” Zo gezegd, zo gedaan. Een roadtrip van een dikke twee uur verder en we stonden op het signal du Botrange, het hoogste punt van België.

Waar de temperatuur thuis nog een aangename tien graden was, werd het een pak frisser. Lekker ingepakt met een sjaal, oorverwarmers en handschoenen bewandelden we het bosbessen pad.

Wandelschoenen aangeraden wegens modderpaden. Genieten doe je sowieso. Waar Vlamingen duidelijk mind your own business zijn, wensen Walen je bij elke kruising een bonjour. Fijne middag. Fijne uitstap.

© 2020 — madebyines

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie