Ijsbergjes

15 / 11

Zoals vele anderen heb ik tijdens de lockdown in deze rare periode terug enkele bakblikken uit de keukenkasten gehaald en de oven op 180 °C gezet. Met mijn nieuwe KitchenAid is dit gelukkig een nog groter kinderspel geworden.

Op facebook zag ik bij andere bakkers deze ijsbergjes passeren. Na het zoeken van een receptje, vond ik een recept via een andere blog. De koekjes mochten van mij krokanter, misschien moet ik het eens proberen met een ander koekje, maar de smaak zit alvast heel goed!

Naast ijsbergjes maakte ik ook speculaaskoekjes met een recept van Njam. Natuurlijk zijn rond deze periode vaak de speculaaskruiden uitverkocht, dus deed ik het maar met quatre epices (dat vind je in de winkel of maak je zelf, zie bijvoorbeeld keukenvuur) en ras-el-hanout kruiden. Iets anders, maar werkt ook.

Als ik verder op mijn blog kijk, blijkt het al sinds vorig jaar geleden zijn dat ik hier iets postte. Nu, 2020 was eerlijk gezegd best een pittig jaar om verschillende redenen. Het was op sommige vlakken een fijn jaar (we kochten een eigen huis! Ik vond een werkplek waar ik mij goed in mijn vel voel! Eindelijk een kitchenaid!), maar het was ook een heel stressvol jaar (examens (combineren met een verhuis), de rompslomp die erbij komt als je een huis koopt en natuurlijk het coronavirus maakte dit niet gemakkelijker).

Maar goed, uiteindelijk is alles op zijn plooi en gaat ‘t leven op zijn gemak verder. Ik kijk ernaar uit om 2020 uit te zwaaien en ervoor te zorgen dat 2021 een meer dan fantastisch jaar wordt en hopelijk met net iets meer blogjes!

© 2020 — madebyines

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie