[G] Fotoprints van Fotofabriek

05 / 07

Fotofabriek vroeg een tijdje geleden of ik het zag zitten om samen te werken. Natuurlijk zag ik dat zitten want zoals jullie vast wel weten neem ik graag (en soms best wel veel) foto’s en had ik er weer een heleboel om af te printen. Ik koos om ze als fotoprints te printen en niet als fotoboek (wat anders ook wel een toffe optie is!) De reden hiervoor was dat ik zelf ergens een fotoalbum had gekocht en foto’s zelf wou inplakken. Ik wil eigenlijk gemakkelijk nog dingen zelf kunnen bijschrijven bij foto’s met verschillende kleurtjes en tekeningen maken of stickers plakken (of zelfs verschillende soorten foto’s mixen, polaroids met ‘gewone’ fotoprints) en dit allemaal gaat net iets moeilijker wanneer je een fotoboek print.

Op de website kan je kiezen uit een heleboel formaten om je foto’s in te printen, ik koos voor het standaardformaat (15×10 cm), want we hebben nog een heleboel kadertjes liggen waar ik graag nog wat foto’s wil insteken. Wat ik wel een beetje vreemd vond was dat je liggend en staande foto’s apart moest bestellen, maar moest je niet genoeg van één of ander type hebben, dan zou ik aanraden om in een programma zoals preview of paint zelfs, je foto gewoon te draaien en dan kom je er ook wel!

Ik kreeg de foto’s netjes verpakt en vrij snel aan! Wat mij verbaasde waren dat de foto’s heel sterk voelde en niet echt plooibaar, bijna als een soort karton, terwijl ik ‘gewoon’ fotopapier had verwacht. De lijm pakt goed voor mijn fotoalbum, meer moet het niet zijn!

Zelfs foto’s gemaakt met mijn telefoon komen er goed uit, dus ik ben alleszins tevreden van de foto’s die ik aankreeg! Ik kon eindelijk beginnen aan mijn 2019 fotoalbum in elkaar te steken, want blijf het vaak zeggen: het is zò een zonde als foto’s blijven op je computer staan. Als we ooit ons eigen huisje hebben dan wil ik het volhangen met foto’s want ik hou echt van foto’s kijken en dingen herinneren!

Dus wil je je eigen digitale foto’s afprinten, dan kan ik zeker fotofabriek aanraden voor een snelle levering met fijne kwaliteit! (Ideaal voor je vakantiefoto’s, toch? 😉 )

© 2019 — Deze post werd geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl. Dit wilt niet zeggen dat mijn mening anders is. Lees de disclaimer.

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie