Portret: Raya

08 / 05

Een jaar of vier geleden ging ik met Raya naar Leuven om mijn fotografieskills te oefenen. Ik besloot de foto’s opnieuw te bewerken en te selecteren, want ik vind het nog steeds héél erg fijne foto’s.

We namen die dag samen de trein naar Leuven, om vanaf het station dan naar de Kruidtuin te stappen. De toegang tot de kruidtuin is gratis en het is een heel mooi decor om foto’s te maken. Ik herinner mij alvast dat het een heel gezellige september-namiddag was en een ideale kennismaking met Leuven (want het jaar erna zou ik er gaan studeren). Deze foto’s maakte ik met een Canon eos 550D + canon 50 mm 1.4 lens.

Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven
Portretfoto's Raya - Kruidtuin Leuven

© 2019 — Deze post bevat referral links. Lees de disclaimer.

0 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie