Out with the old

21 / 04

And in with the new! Een nieuw design en een nieuwe naam, klaar voor een nieuw avontuur. Het einde van mijn schoolcarrière begint in zicht te komen, dus vond ik het een ideaal moment om alles van tafel te gooien en opnieuw te beginnen. Dus, … welkom op mijn nieuwe plek op het internet: hier zal je vooral blogjes terugvinden over de dingen waarmee ik bezig ben in het leven: design, koken, mijn leven een beetje groener maken, etc.

Waarom nu plots iets nieuws? Zoals ik al zei: het werkleven komt dichterbij en naast mijn toekomstig juridisch beroep, hoop ik om daarnaast nog creatief te kunnen bezig blijven en er eventueel mijn bijberoep van te maken, maar zo ver zijn we lang nog niet. Eerst mijn thesis afwerken, slagen op mijn (her)examens en vanaf dan zien we wel.

Today is the opportunity to build the tomorrow you want

Ik kan alleszins niet wachten om deze verhalen te delen en beetje bij beetje deze lege pagina(‘s) vol te schrijven. Tot snel!

© 2019 — madebyines

5 comments on this post

Wanneer je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees de disclaimer voor meer informatie

22 / 04

Mei Qi wrote Reply

Ooh zo leuk!! Gefeliciteerd met je nieuwe blog :)

Cancel comment

22 / 04

Ines wrote Reply

Dankjewel!!

Cancel comment

22 / 04

anne wrote Reply

Jaaa! Je bent er weer! :D

Cancel comment

25 / 04

Ines wrote Reply

hihi joepie :D

Cancel comment

22 / 04

Irene wrote Reply

Aah wat leuk! Veel plezier hier. Het ziet er alleszins super pretty uit! <3

Cancel comment

25 / 04

Ines wrote Reply

Dankjewel <3

Cancel comment

23 / 04

Jessica J. wrote Reply

Hoe fijn dat je met een schone lei begint! Lijkt meteen ook echt een overgang naar een nieuwe levensfase. Ik ben je nieuwe blog in ieder geval gaan volgen! 😊

Cancel comment

25 / 04

Ines wrote Reply

oooh leuk!! Dankje :D

Cancel comment

23 / 04

Elisa wrote Reply

Oh succes met je nieuwe plekje! ben benieuwd wat je allemaal gaat schrijven.

Cancel comment

25 / 04

Ines wrote Reply

Dankje :D Ik ben ook benieuwd welke schrijfsels erop gaan komen, stay tuned ;)

Cancel comment